OM MIG2018-11-09T08:54:42+00:00
Loading...

Jag heter Madeleine Ljungfeldt och jobbar med trädgårdsdesign och blomsterdesign i Stockholmsområdet. Min passion är växter och blommor i alla dess former. Jag jobbar både med privata hem och trädgårdar, men även offentliga miljöer såsom restauranger, museum och olika företagssamarbeten. Av mig kan du boka en trädgårdskonsultation, anlita mig för trädgårdsdesign, beställa buketter och blomsterarrangemang till fester, bröllop eller begravningar. Du får allt utifrån just dina önskemål och förutsättningar, jag har inget standardsortiment.

Jag anordnar ibland särskilda temakvällar och utbildningar, men gör även pop-up-shops och inspirationsföreläsningar vid förfrågan på andra platser och samarbetar kring olika produkter och varumärken.

Kontakt: madeleine@madeleinestradgard.se eller 0733-333660

Den fina logotypen är ritad av Andreas Norrefjord. Bilderna på mig är tagna av JanErik Henriksson, TT samt Anna Schori, övriga är tagna av mig. Kontakta mig om du önskar använda bilderna. 

Madeleines Trädgård vass
Madeleine Ljungfeldt i Bromma, Stockholms län, SE på Houzz
Madeleine Ljungfeldt i Bromma, Stockholms län, SE på Houzz
Madeleine Ljungfeldt i Bromma, Stockholms län, SE på Houzz