En av mina stora passioner är att göra smycken av torkade blommor. Det är så otroligt kul att skapa och vara kreativ! Det är lite mer omedelbart än att t ex jobba med trädgårdsdesign som har långa ledtider. Inte bara själva ritandet utan även förverkligandet. Att jobba med snittblommor, eller som här, blomstersmycken ser man direkt resultatet.

Det är superkul att det blivit en sådan snackis med mina smycken och jag jobbar hårt för att hinna med alla beställningar. Lättast är om du kontaktar mig via mail eller telefon, alternativt går in på min butik på Etsy.

Alla smycken går att göra i olika färger, kombinationer och storlekar. Mest jobbar jag med hårkammar, hårnålar, hårspännen, armband och kransar. Just nu väntar jag på en ny leverans av örhängen och hoppas den snart kommer så att jag kan leverera de populära örhängena igen också!

Hej så länge!

Madeleine