Just nu kan man läsa en artikel om mig i några av största tidningar. Jag vet inte exakt var den publiceras då den är gjord av TT, och distribueras till alla tidningar som prenumererar på deras tjänst. För ett kontrollfreak är det såklart hur läskigt som helst men bra träning i att släppa taget lite :). Artikeln handlar om hur jag gick från att jobba med marknadsföring på olika företag och positioner till att bli trädgårdsdesigner. För mig har det varit bland det svåraste, läskigaste och roligaste jag har gjort, och kan det inspirera någon annan att ta klivet att byta karriär så är ju det superkul! Tack alla som hört av sig med frågor, kommentarer och annat <3. Och sitter någon och klurar på att jobba med trädgårdsdesign, hundklippning, caféägare eller vad som helst och vill bolla karriärbyte är det bara att skicka ett mail! Jag svarar på så mycket jag kan.

Intervjun gjordes av den trevliga och duktiga journalisten Karin Herou. De fina bilderna är tagna av den magiskt duktiga fotografen Janerik Henriksson, TT. Smink fick jag på Paradiset Solvik, och Youtube lärde mig allt om hur man får till en bra messy bun med tunt hår :). Vaknade alltså inte sådär ;).

Madeleine