Under det här året har jag haft många olika pop-up-shops och event. Det har varit så himla kul och så mycket bättre än att ha en butik öppet året om tycker jag. Under en period testade jag att ha en liten butik men kände att jag inte riktigt hann med. Lusten försvann lite när allt ska göras rutinmässigt, jag vill ju göra lyxiga specialarrangemang! Förutom det känns det så dumt att köpa in växter och annat material lite på chansning bara. Det blir lätt spill som bara ska slängas och det känns varken ekonomiskt försvarbart eller hållbart för miljön.

Under 2019 kommer jag att göra ännu fler event, både i form av pop-up-shops men även kransbindningar och andra småkurser. Jag hoppas också få fortsätta jobba med fler offentliga miljöer såsom t ex restauranger och butiker med dekorationer som är skräddarsydda just utifrån det varumärket och stilen.

Hoppas vi ses i något av dessa sammanhang under 2019! Håll utkik här och på min Instagram för information om events. Du kan även prenumerera på mitt nyhetsbrev för inbjudningar och erbjudanden.

Madeleine