Vintern är egentligen den bästa tiden att planera din trädgård. Med en färdig plan kan du boka anläggare och trädgårdsmästare till våren, och ha en fin trädgård på plats till sommaren. Många väntar för långt in på säsongen med att planera trädgården, vilket gör att de flesta trädgårdsanläggare redan är bokade.

Fördelen med att anlita en trädgårdsdesigner är att du får en komplett översikt över trädgården att överlämna till anläggarna. En del trädgårdsdesigners har anläggning inom ramen för sin verksamhet. Jag har valt att inte ha det då jag tycker att min styrka ligger i att designa och planera en trädgård, inte att anlägga den. Jag är en ivrig anhängare av ”rätt man på rätt plats” och ingen är bäst på allt. Däremot har jag gärna en tight dialog med anläggarna och är med i processen.

Efter ett helt fullbokat år har jag nu möjlighet att mig an nya uppdrag i januari-februari. Kontakta mig gärna om du är intresserad av att ses i er trädgård och prata igenom era önskemål!

Madeleine