Känner ni också att det är lite väl mörkt och grått nu? Det ljumma vintervädret och avsaknaden av snö tycker jag gör att januari känns lite extra lång och trist. Men det är skönt att ljuset är på väg tillbaka och eftermiddagarna känns ljusare redan.

Ibland kan det vara svårt att göra trädgårdskonsultationer i januari om all mark är täckt av snö. Men nu går det ju faktiskt hur bra som helst. Samtidigt tänker många att ”trädgården tar jag tag i i april”. Det är ju förståeligt men egentligen inte det bästa alternativet. Då är redan de flesta anläggare och byggare bokade för hela säsongen, så allt man kan planera nu är perfekt för att boka in anläggningen till våren.

Därför har jag sänkt priset på trädgårdskonsultationer under januari. Om du bara vill ha lite ny inspiration, nya idéer och bolla tankar så är en trädgårdskonsultation perfekt! Vi ses i din trädgård under en timme och du ställer frågor, vi diskuterar och jag kommer med lite input som ni kanske inte tänkt på tidigare. Det brukar vara väldigt uppskattat och ofta räcker det när man själv kört fast i sina tankar.

Under januari kostar det 1500kr för en timme istället för 2500kr under resten av året. Då ingår max en halvtimmes restid, dvs enbart i Stockholmsområdet.

Kontakta mig gärna om du är intresserad!

Madeleine