Jag är så glad att ha blivit inbjuden till &Other Stories butik på Biblioteksgatan helgen 14-16 december! Jag kommer att stå i butiken och binda kransar på beställning hela helgen. Kom förbi och köp eller beställ din favoritkrans!

Kransbindning är verkligen något jag kommit att älska! Jag tycker att det är så kul och rofyllt att binda kransar, och känslan av att direkt se hur vackert det blir är oslagbar. Man behöver egentligen ingen direkt förkunskap förutom själva bindtekniken. Sedan är det bara att välja det material man tycker är vackert och som också är hållbart. Själv jobbar jag enbart i naturmaterial, aldrig några plastdetaljer eller konstiga sprayade kottar eller annat. Jag vill att kransen ska både vara vacker och dofta gott, och då måste man jobba med äkta vara.

Varmt välkommen till Biblioteksgatan, hoppas vi ses där!

Madeleine