Loading...

Jag heter Madeleine Ljungfeldt och jobbar med trädgårdsdesign och blomsterdesign i Stockholmsområdet. Min passion är växter och blommor i alla dess former. Jag jobbar både med privata hem och trädgårdar, men även offentliga miljöer såsom restauranger, museum, butiker och olika företagssamarbeten.

Jag har utbildat mig vid Trädgårdsakademin samt hos den prisbelönte floristen Joseph Massie på UK School of Floristry.

Jag anordnar ibland särskilda temakvällar och utbildningar, men gör även pop-up-shops och event vid förfrågan på andra platser och samarbetar kring olika produkter och varumärken.

Här kan du se några av mina tidigare projekt samt vad andra kunder sagt om samarbetet.

Kontakt: madeleine@madeleinestradgard.se eller 0733-333660

Den fina logotypen är ritad av Andreas Norrefjord. Bilderna på mig är tagna av fotograf JanErik Henriksson TT, fotograf Anna Schori och fotograf Kajsa Stina Romin. Bilder från Pontus Frithiof LaTour är tagna av Pål Allan.  Övriga är tagna av mig. Kontakta mig om du önskar använda bilderna.