Loading...

Trädgårdsdesign

För mig handlar trädgården inte om exakt vilka perenner du väljer. Eller hur vi undviker ogräs. Eller hur vi kan minimera skötseln. Allt det är viktigt, såklart. Men viktigast för mig när vi jobbar med din trädgård är att skapa en atmosfär där du och din familj och vänner kommer trivas. Där ni kommer skratta över middagar till doften av schersmin. Där dina barn för alltid kommer minnas den söta smaken av hallon och förknippa det med långa soliga sommarlov. Där ljudet av knastrande grus på uppfarten skapar en härlig känsla av att komma hem efter en lång arbetsdag.

Trädgården är ett ställe för vila, glädje och samvaro.

Jag tror på att ge personlig service till alla mina kunder, därför tar jag mig inte an så många projekt per år. Jag vill kunna ge varje familj, och varje trädgård, den uppmärksamhet de förtjänar och lägger mycket tid och engagemang i varje projekt. Jag föredrar också att arbeta med trädgårdar där man tar ett helhetsgrepp och inte bara gör punktinsatser. Jag skapar en vision för hela trädgården, som sedan kan implementeras steg för steg om inte tid och budget finns direkt. Jag följer också gärna med projektet igenom och säkerställer design och kvalitet under anläggningsprocessen.

Här kan du se ett urval av mina kunders trädgårdar.

Konsultationer finns det ofta luckor för även om det är kötid för design. Det kostar 3.000/timme ink moms och restid i Stockholm. Vi går då igenom trädgården och ni får konkreta växt- och materialförslag, samt förslag på uteplatser, flöden, belysning och mycket mer. Fokus är på design och inte skötsel, skadedjur och liknande.

Vill du ha kontakt angående din trädgård? Klicka på knappen nedan och beskriv kortfattat i ett mail vad du önskar hjälp med.

Varmt välkommen!

Madeleine

Kontakta mig