Loading...

Trädgårdsdesign Stockholm

För mig handlar trädgården inte om exakt vilka perenner du väljer. Eller hur vi undviker ogräs. Eller hur vi kan minimera skötseln. Allt det är viktigt, såklart. Men viktigast för mig när vi jobbar med din trädgård är att skapa en atmosfär där du och din familj och vänner kommer trivas. Där ni kommer skratta över middagar till doften av schersmin. Där dina barn för alltid kommer minnas den söta smaken av hallon och förknippa det med långa soliga sommarlov. Där ljudet av knastrande grus på uppfarten skapar en härlig känsla av att komma hem efter en lång arbetsdag.

Trädgården är ett ställe för vila, glädje och samvaro – och tillsammans kommer vi att skapa dina drömmars trädgård!

Jag hjälper dig både med trädgårdsdesign i 3D, eller med rådgivning och konsultationer på plats.

Kontakta mig gärna på madeleine@madeleinestradgard.se eller 0733-333660 för mer information eller förfrågan.

Här kan du se ett urval av mina tidigare projekt, och vad andra kunder har sagt om samarbetet.

utekök uteplats

Pris & process

Varje uppdrag är unikt, och varje plats har sina specifika förutsättningar. Därför har jag ingen prislista, utan till varje uppdrag skriver jag en fast offert och uppdragsbeskrivning. Om du enbart önskar en konsultation så kostar det 4.500kr/tim  ink restid i Stockholm. Om du är intresserad av att anlita mig för din trädgård så brukar processen se ut ungefär så här:

  • Skicka ett mail till madeleine@madeleinestradgard.se och lägg gärna med så mycket information du kan såsom t ex tomtkarta/situationsplan, adress, vilka funktioner ni tänkt er (t ex uteplatser, pool, växter, terrasseringar, attefall) och ungefärlig tidplan.

  • I nästa steg ses vi hos er och går igenom era tankar och önskemål och jag ser över platsens förutsättningar.

  • Utifrån ovanstående skickar jag en uppdragsbeskrivning, tidplan och offert för er att godkänna.

  • Efter godkänd offert påbörjar jag designprocessen och jag brukar vilja ha ungefär 4 veckor på mig att ta fram ett designförslag till er som vi diskuterar.

  • När ni godkänt designen och eventuella bygg- och/eller marklov är på plats, så påbörjas anläggningen av trädgården. Antingen gör ni lite i taget eller allt på en gång beroende på er tidplan och budget. Jag håller inte själv i anläggningen men samarbetar antingen med de leverantörer ni redan valt eller så rekommenderar jag någon av de jag samarbetar med.