Loading...

Trädgårdsdesign

För mig handlar trädgården inte om exakt vilka perenner du väljer. Eller hur vi undviker ogräs. Eller hur vi kan minimera skötseln. Allt det är viktigt, såklart. Men viktigast för mig när vi jobbar med din trädgård är att skapa en atmosfär där du och din familj och vänner kommer trivas. Där ni kommer skratta över middagar till doften av schersmin. Där dina barn för alltid kommer minnas den söta smaken av hallon och förknippa det med långa soliga sommarlov. Där ljudet av knastrande grus på uppfarten skapar en härlig känsla av att komma hem efter en lång arbetsdag.

Trädgården är ett ställe för vila, glädje och samvaro.

Här kan du se ett urval av mina kunders trädgårdar.

Konsultationer finns det ofta luckor för även om det är kötid för design. Det kostar 3.500/timme ink moms och restid i Stockholm. Vi går då igenom trädgården och ni får konkreta växt- och materialförslag, samt förslag på uteplatser, flöden, belysning och mycket mer. Fokus är på design och inte skötsel, skadedjur och liknande.

Vill du ha kontakt angående din trädgård? Klicka på knappen nedan och beskriv kortfattat i ett mail vad du önskar hjälp med.

Varmt välkommen!

Madeleine

Kontakta mig