Loading...

”Vi nyper oss i armen varje morgon när vi tittar ut och ser vår trädgård. Vi älskar vår nya trädgård!”

Kund Svedmyra, Trädgårdsdesign

”Så otroligt nöjd med resultatet och tacksam att vi hittade dig och det fantastiska teamet som du jobbar med!”

Kund Lidingö, Trädgårdsdesign

Vi har möblerat om inne så att vi ska kunna titta ut över trädgården när vi äter frukost!

Kund Bromma, Trädgårdsdesign

Tusen tack, ser så fint ut!! Vi är supernöjda och går gärna vidare med detta förslag.

Kund Djursholm, Trädgårdsdesign

Tack för grymma arbeten!

Kund Restaurang, Restaurangdekorationer

Rabatten har blommat så fint hela säsongen!

Kund Drottningholm, Trädgårdsdesign

Vi är verkligen jättenöjda med vår trädgårdsdesign!

Kund Danderyd, Trädgårdsdesign

Vi får mängder av beröm från vänner och grannar – allt tack vare dig!

Kund Enebyberg, Trädgårdsdesign

Vi är supernöjda med allting, du har varit fantastisk att jobba med på alla plan!

Företagskund, Pop-up shop

Finare blomsterarrangemang får man leta efter!

Kund Stockholm, Bröllopsarrangemang

Stort tack för de underbara skisserna. Fick en massa inspiration och energi av dem!

Kund Enskede, Trädgårdsdesign

Vi är mer än nöjda!

Kund Tyresö strand, Trädgårdsdesign

Tack för ett kanonjobb!

Företagskund , Blomsterdekorationer

Bästa! Vi älskar när du kommer med fina buketter!

Kund Bromma, Veckobukett till företag

Tack för magiska dekorationer!

Kund Bromma, Begravningsblommor

Man kan verkligen lita på Madeleine!

Kund Lidingö, Trädgårdsdesign

Vi fick ett väldigt fint och inspirerande förslag till pooldäck! Vi är supernöjda!

Kund Tyresö, Trädgårdsdesign
  • madeleines trädgård trädgårdsdesign
  • madeleines trädgård trädgårdsdesign

Drömträdgård Djursholm

Den här fantastiska trädgården saknade sällskapsytor, vacker växtlighet, pool och komplementsbyggnad. Tillsammans med kunden skapade vi en härlig oas för umgänge med familj och vänner, samt varierad blomning över hela säsongen. Fastigheten har särskilt högt kulturhistoriskt värde och vi har försiktigt anpassat trädgården till en modern familjs behov. Fokus på mycket sällskapsytor, varierad och lång blomning och vackra och hållbara material.

Sista bilden visar utgångsläget.

Pooldröm i Bromma

Familjen önskade bygga pool och skapa en lättskött trädgård som är vacker året om. Här gjorde vi en unik utformning av poolen som nästan är kvadratisk istället för rektangulär, samt en altan i halvcirkel. Materialen smälter in i den gamla trädgårdsstaden med sprängstensmurar och gårdsgrus. Formklippta ligusterhäckar, buxbom, klotlönnar och vidjehortensia skapar en klassisk och exklusiv känsla i denna vackra trädgård.

Sista bilden visar utgångsläget.

Hamptons på Lidingö

Familjen i detta fina New Englandhus (ritat av Dreams & Coffe) behövde insynsskydd och växtlighet. Här inspirerades jag mycket av Hamptons och skapade en trädgård som framförallt går i grönt och vitt. Ett hav av buxbomsklot skapar en välkomnande entré året om.  Här har vi en omväxlande blomning från vita lökar på våren till anemoner på hösten. En sagolikt doft av rosorna vid entrén sprids under sommaren. I en torr och solig slänt blommar väldoftande perenner hela sommaren. En trädhäck skapar insynsskydd mot grannen och nedanför den växter en sagolik vidjehortensia som blommar hela hösten.

Formklippta ligusterhäckar och gångar med gårdsgrus skapar en hemtrevlig och insynsskyddad känsla.

Sista bilden visar utgångsläget.

Etagevåning Östermalm

Den här vackra etagevåningen på Östermalm har två balkonger och en takterass. Här ville jag skapa en fransk känsla, en flirt med Paris. Vi dekorerade med balkonglådor, möbler, krukor och mängder av vackra växter. Ljuvlig plats med vy över takåsarna!

  • Efter Madeleines Trädgård
  • madeleines trädgård trädgårdsdesign
  • madeleines trädgård trädgårdsdesign
  • Fore madeleines trädgård

Compact garden i Bromma

Den här lilla trädgården rymmer mycket och är verkligen en liten oas. Här började vi med att skapa en liten provensalsk uteplats med grusad yta, en lavendelhäck, ett träd som fick vara tak och en spaljé med klätterväxter. Här doftar det både av växter och av kreativitet och det är härligt att se hur den här trädgården förvaltas och utvecklas av familjen. Under 2021-22 utvecklade vi trädgården ytterligare och planerade in pool, utökad trall och utedusch.

Sista bilderna visar utgångsläget. 

  • madeleines trädgård pool

Poolträdgård Örebro

Den här familjen ville ha en pool, samt en altan som låg i nivå med altandörrarna som var en bra bit ovan mark. Vi jobbade med att binda ihop de olika ytorna på ett trevligt och användbart sätt, och kompletterade med mycket växter för att mjuka upp de hårda ytorna. En vacker perennplantering kantar stenläggningen vid poolen och stora sjok av stjärnflocka och stenkyndel pryder lådorna vid altanen. Utöver det har vi lagt smågatsten på hela uppfarten, lagt steppingstones och satt häckar av hortensia samt höstanemon.

En riktig drömträdgård!

Sista bilderna visar utgångsläget.

  • madeleines trädgård kundträdgård
  • madeleines trädgård trädgårdsdesign

Poolområde Bromma

Här önskade familjen ett poolområde nedanför sin befintliga altan. Vi kompletterade även med växter i en liten bökig slänt, samt skapade en liten entreträdgård med fransk känsla.

På sikt är planen att poolen kompletteras med ett vackert poolhus, men redan nu skapar detta område ett vackert blickfång och ett fint område för umgänge och avkoppling. En liten gömd oas!

Sista bilderna visar utgångsläget.

Trädgård för umgänge i Bromma

Den här familjen saknade altan och umgängesytor vilket var prioriterat i den här första fasen. Jag ritade en altan i nivåer med infällda planteringar och i nästa fas kommer nya altandörrar på plats. Vi byggde även en pergola som har sol i princip hela dagen, men som även skyddar mot ett lätt sommarregn då den är försedd med tak.

Vi använde den ojämna marken till att släppa fram berg-i-dagen som spolades rent och kompletterades med stenpartiväxter. I altanen växer perenner som nästa säsong kommer ha vuxit upp till sin fulla höjd.

Sista bilden visar utgångsläget.

Lantställe på Bjärehalvön

Den här familjen ville skapa en oas för avkoppling på sitt lantställe i Skåne. Man önskade nytt attefallshus, pool samt mycket yta för umgänge. Huset är havsnära så vi fick ta hänsyn till kalla vindar och stundtals hårt klimat.

Vi har här skapat ett vackert trädäck med en sittbänk för att hantera höjdskillnader. I bänken finns infällda planteringslådor med belysning och bevattning. Vid uteplatsen har vi satt glasräcke för att skydda mot de kalla vindarna, och det finns nu gott om utrymme för umgänge med familj och vänner.

Sista bilden visar utgångsläget.