Loading...

Jag tycker verkligen att det är kul att hålla både kurser och workshops! Ibland är det ”fasta kurser” och det ger jag exempel på nedan. Men ibland är det även skräddarsydda workshops för t ex en lansering, pressträff eller annat.

Kontakta mig gärna på madeleine@madeleinestradgard.se eller 0733-33 36 60 för mer information!

Kransbindning 21 november 2021

Lagom till första advent ses vi och binder kransar, girlanger & ruskor. Jag visar tekniken och handleder under kursen, i övrigt skapar du själv helt utifrån din egen smak. Stommar & material finns på plats, du behöver bara dyka upp! Det brukar vara en väldigt mysig och stämningsfull start på julen och många har gjort det till en tradition att samla vänner och gå tillsammans varje år.

Mer information och anmälan på Spritmuseums hemsida. 

Terrasserad trädgård med pool

Kreativ workshop SketchUp 11 januari 2022

Det här är en workshop där jag visar hur man kan rita i SketchUp och rendera fina bilder. Vi går igenom grunderna och fokus ligger på trädgårdsdesign men även inredare kan tillgodogöra sig mycket av innehållet.

Jag går igenom allt ifrån hur man importerar tomtkarta eller ritning, ritar olika element, använder modeller och plug-ins samt renderar och importerar till LayOut och gör fina presentationer. Jag jobbar i Mac och det är det gränssnittet jag behärskar. Om du jobbar i PC är det eventuellt svårt att hänga med i workshopen.

För att delta i kursen behöver du ha med dig en egen dator med SketchUp pro installerat. Ta gärna med ett projekt som du kan öva på, och jag kan ge tips och tricks specifikt just för dig. Det är också bra om du har möjlighet att ta anteckningar då ingen dokumentation ingår i workshopen.

I priset ingår 4 timmars workshop, ink pauser och fika. Vi jobbar i grupp och det finns utrymme att ställa frågor men inte fördjupning i just dina frågeställningar och projekt. Vill du ha mer handfast handledning är det bättre att boka en privat workshop.

Pris: 4.500kr ex moms.

Skicka ett mail till mig om du är intresserad: madeleine@madeleinestradgard.se