Loading...

Jag tycker verkligen att det är kul att hålla både kurser och workshops! Ibland är det ”fasta kurser” och det ger jag exempel på nedan. Men ibland är det även skräddarsydda workshops för t ex en lansering, pressträff eller annat.

Kontakta mig gärna på madeleine@madeleinestradgard.se eller 0733-33 36 60 för mer information!

Trädgårdsinspiration

Rosé- & trädgårdslördag!

Vill du lära dig mer om trädgård? Det här är en grundkurs för nybörjare som kanske har en villa- eller radhusträdgård, eller kanske ett lantställe. Här krävs inga förkunskaper och inga frågor är dumma. Vi kommer att gå igenom lite om mycket, som t ex olika typer av växter, jordtyper, kombinationer, gödsel, odling, bevattning och beskärning för att nämna några saker. Och självklart lite design.

Det blir en liten grupp i slutet av ljuva maj, i Madeleines Trädgård, och det kommer finnas gott om utrymme för frågor och diskussion.

Dag: lördag 27/5

Tid: 14-17

Pris: 1450kr ink ett glas rosé & tilltugg

Plats: Äppelviken, Bromma (adress meddelas vid anmälan)

Anmälan: madeleine@madeleinestradgard.se

Varmt välkommen!

Madeleine Ljungfeldt, Trädgårdsdesigner

Johanna Tengzelius,  Trädgårdsmästare

Anmälan är bindande om du inte avbokar senast 22/5. Det går bra att skänka sin plats till någon annan vid förhinder. Det behöver vara minst 8 deltagare för att kursen ska genomföras. Max 20 deltagare. Vid dåligt väder ställs kursen in då det bygger på att vi kan vara ute.

Terrasserad trädgård med pool

Privatlektioner i Sketchup & rendering

Under privata workshops visar jag hur man kan rita i SketchUp och rendera fina bilder. Vi går igenom grunderna och fokus ligger på trädgårdsdesign och utomhusmiljö.

Jag går igenom allt ifrån hur man importerar tomtkarta eller ritning, ritar olika element, använder modeller och plug-ins samt renderar och importerar till LayOut och gör fina presentationer. Jag jobbar i Mac och det är det gränssnittet jag behärskar – om du jobbar i PC är det svårt för mig att hjälpa dig.

För att stunden ska vara värdefull för dig behöver du egen dator med SketchUp pro installerat. Tanken är att detta är mer en interaktiv workshop än en lektion, så ta med ett specifikt projekt vi kan jobba med tillsammans.

Pris: 5.300kr ex moms för en halvdags privat workshop (4 timmar). För ev restid debiteras extra.

Skicka ett mail till mig om du är intresserad: madeleine@madeleinestradgard.se