Loading...

Jag tycker verkligen att det är kul att hålla både kurser och workshops! Ibland är det ”fasta kurser” och det ger jag exempel på nedan. Men ibland är det även skräddarsydda workshops för t ex en lansering, pressträff eller annat.

Kontakta mig gärna på madeleine@madeleinestradgard.se eller 0733-33 36 60 för mer information!

hortensia annabelle

Trädgårdskurser 2022

På trädgårdskurserna fokuserar vi på grunder & inspiration. Vi pratar om hur man väljer rätt växt till rätt läge, vikten av rätt jord & vattning och lite allmänna tips och trix som hjälper dig skapa en vacker och hållbar trädgård.

Vi ses hemma i min trädgård och det går även att boka privata kurser för mindre kurser. Jag lägger ut datum löpande på min Instagram och här på hemsidan, från april/maj och framåt.

Tanken med dessa kurser är att det ska vara ett par inspirerande timmar och inga frågor är för dumma. Fokus är på grunderna och passar dig som är nybörjare eller haft trädgård ett tag men inte riktigt fått till det.

Håll koll här och på Instagram för datum, tider och anmälan!

Terrasserad trädgård med pool

Privatlektioner i Sketchup & rendering

Under privata workshops visar jag hur man kan rita i SketchUp och rendera fina bilder. Vi går igenom grunderna och fokus ligger på trädgårdsdesign och utomhusmiljö.

Jag går igenom allt ifrån hur man importerar tomtkarta eller ritning, ritar olika element, använder modeller och plug-ins samt renderar och importerar till LayOut och gör fina presentationer. Jag jobbar i Mac och det är det gränssnittet jag behärskar – om du jobbar i PC är det svårt för mig att hjälpa dig.

För att stunden ska vara värdefull för dig behöver du egen dator med SketchUp pro installerat. Tanken är att detta är mer en interaktiv workshop än en lektion, så ta med ett specifikt projekt vi kan jobba med tillsammans.

Pris: 5.300kr ex moms för en halvdags privat workshop (4 timmar). För ev restid debiteras extra.

Skicka ett mail till mig om du är intresserad: madeleine@madeleinestradgard.se