Loading...

Jag tycker verkligen att det är kul att hålla både kurser och workshops! Ibland är det “fasta kurser” och det ger jag exempel på nedan. Men ibland är det även skräddarsydda workshops för t ex en lansering, pressträff eller annat.

Med tanke på rådande pandemi kan jag inte sätta ut vilka datum jag har tänkt att hålla kurserna under 2021 utan inväntar utvecklingen. Men nedan ser ni vilka kurser och workshops jag planerar att hålla i Stockholm.

Kontakta mig gärna på madeleine@madeleinestradgard.se eller 0733-33 36 60 för mer information!

Stjärnflocka

Trädgård för nybörjare

Det här är kursen för dig som precis blivit med trädgård, eller som bara vill lära dig grunderna. Vi går igenom allt ifrån jord och vatten till växtkombinationer och ogräsbekämpning. Allt på en enkel, begriplig och förhoppningsvis inspirerande nivå. Inga frågor är för dumma och tanken är att du ska lämna kursen full med ny kunskap och ny inspiration.

Trädgårdsinspiration

Trädgårdsdesign

För den här kursen är det bra om man gått grundkursen, eller har motsvarande annan grundkunskap. Vi går igenom några grundstenar i trädgårdsdesign och du får öva på din egen trädgård. Du behöver ha med dig situationsplan över din tomt och linjal/penna. I övrigt löser vi allt på plats och du får ny kunskap och inspiration till din nya trädgård!

Kransbindning

Kransbindning

Lagom till första advent ses vi och binder kransar, girlanger & ruskor. Jag visar tekniken och handleder under kursen, i övrigt skapar du själv helt utifrån din egen smak. Stommar & material finns på plats, du behöver bara dyka upp! Det brukar vara en väldigt mysig och stämningsfull start på julen.